четвртак, 02.04.2020. ✝ Верски календар € Курсна листа
Последња измена 17:56

Погача под сачем

уторак, 17.03.2020. у 10:15
(Фото Ансплеш)


Потребно је:

  • 1 кг (интегралног) пшеничног брашна
  • 1 кашика уља
  • 1 кашичица соли
  • 7 дл воде
  • мало меда за премазивање (по жељи)

Измешати брашно, уље и млаку воду, посолити, добро замесити, па оставити да одстоји пола сата до сат. Премесити, направити пљоснату погачу, избости је виљушком, па ставити у тепсију и пећи под сачем. Кад је готова, оставити да се охлади и по жељи премазати медом.


Коментари2
b0c3c
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

сач?
Koliko ljudi to ima? Neozbiljan recept.
Ivan Pavlović
moze da se stavi u duboki pleh i pokrije alu folijom
Препоручујем 15

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Почетна /
Гастрономија
Гастрономија
Гастрономија
Гастрономија

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља