уторак, 07.04.2020. ✝ Верски календар € Курсна листа
Последња измена 22:48

Пуслице

уторак, 18.02.2020. у 16:00
(Фото Пикснио)


Потребно је:

  • 4 беланца
  • 250 г кристал шећера
  • 60 г шећера у праху
  • џем од малина или јагода

Умутити беланца у чврсту пену, постепено додајући кристал шећер, па шећер у праху. Од те масе правити пуслице и ређати их на пек папир. Пећи, боље речено сушити у претходно благо загрејаној рерни око два сата (на 120 степени). Готове пуслице би требало да су меке изнутра а прхке споља. Кад се охладе спајати по две џемом.


Коментари4
34ec8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Ivana
Nisu ni vanilice a ni puslice, već francuski makaronsi.
Petrović Anđelka
Sklonite već jednom tu sliku, oovo su vanilice, ne puslice
Ovo nisu puslice
Ne znam sta je, ali puslice nisu.
To su...
Makronen!
Препоручујем 8

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Почетна /

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља