недеља, 20.10.2019. ✝ Верски календар € Курсна листа
Последња измена 21:55
ПОРОДИЧНИ РУЧАК

Шницле на шпански начин

уторак, 17.09.2019. у 12:50
(Фото Пиксабеј)

Потребно је:

• 4 свињске шницле од бута
• 4 кришке качкаваља
• 4 режња пршуте
• 12 маслинки
• 40 г маслаца
• 50 г брусница
• чашица коњака
• коцка за супу
• бибер, со

На добро излупане шницле поређати по комад сира и пршуте и три маслинке. Увити сваку шницлу као палачинку и везати канапом. Пропржити на врелом маслацу, посолити, побиберити, прелити коњаком и запалити. Додати мало супе од коцке, убацити бруснице и оставити да крчка 20 до 25 минута, додајући ако треба још супе. Служити уз прилог од поврћа.


Коментари3
e87a3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Добривој
А ови што једу траву,дали живе вечно ???
Veganski
Kakva gadna fotografija - komad pečenog leša. Meso izaziva teška oboljenja i nepotrebno je u ishrani. Jednaku količinu proteina nude pasulj i sočivo.
Vidoje Žarković
Tako je - svi koji su jeli meso na kraju su umrli!
Препоручујем 4

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Почетна /
Гастрономија

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља