субота, 11.07.2020. ✝ Верски календар € Курсна листа
петак, 07.12.2018. у 13:11

Ексклузивна премијера на СуперСтар ТВ каналу мтс телевизије

Серијал Беса откива: шта си све спреман да урадиш да би заштитио своју породицу
Лана Барић, Радивоје Буквић и Исток Шунтер (Фотографије Александар Летић)

 

Беса, прва домаћа серија која прати све стандарде познатих британских драмских серија, биће приказана премијерно 16. децембра на каналу СуперСтар ТВ на мтс телевизији, а гледаоци ће нове епизоде моћи да прате сваке недеље од 21 час.

 

Милош Тимотијевић 

Прича прати Уроша Перића (кога глуми Радивоје Раша Буквић), породичног човека из Београда и оца двоје деце, који возећи комби на службеном путу у Црној Гори учествује у саобраћајној несрећи. У тој саобраћајној несрећи, не његовом грешком, страда млада девојка Бесиана (глумица Елизабет Бродић). Ствар постаје много озбиљнија када Урош, пробудивши се у болници, сазна да је погинула девојка ћерка највећег балканског нарко-боса Дардана Берише (Арбен Бајрактарај). Да би сачувао своју породицу, Урош је стављен на тест који испитује границе до којих је спреман да иде. На том путу, осим Дарданове сенке која је непрекидно над њим, Уроша прати и инспектор Интерпола Петрит Коци (Милош Тимотијевић), који вођен својим мотивима жели да стане на пут Дардану Бериши. У напетом серијалу, из епизоде у епизоду пратимо главне ликове који се на различите начине боре са сопственим изборима и који приказују како кратак моменат у којем се њихови путеви укрсте заувек мења ток живота сваког од њих.

Серија Беса окупља преко 200 глумаца са простора бивше Југославије и шире, и гарантује да ће публику држати на ивици столице током свих 12 епизода. Главне улоге играју Радивоје Буквић, Милош Тимотијевић, Арбен Бајрактарај, а ту су и Лана Барић, Милица Гојковић, Милан Марић, Греса Паласка, Радослав Миленковић, Хана Селимовић, Марко Јањић, Менсур Сафкиу, Борис Миливојевић, Иван Зарић, Себастиан Каваца, Камка Точиновски, Милена Радуловић, Славен Дошло и многи други.

 

Елизабета Бродић 

 

Трејлер серије можете погледати ОВДЕ.

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља