недеља, 12.07.2020. ✝ Верски календар € Курсна листа

Пуно љубави и обавеза

Укратко: пас у стану захтева вишегодишњу одговорност. Зато, пре него што купите пса обавестите се о посебним условима које је потребно да му обезбедите. Размислите која раса би вам одговарала,…

1

Летњи укуси за мању килажу

Гладовање није начин да трајно изгубите килограме и изгледате лепо у новом купаћем костиму. Не. Уместо тога, размишљајте о здравој, мање калоричној, летњој храни и потрудите се да сваки дан…

Уместо фудбала изабрао књижевност

У једном интервјуу Стефан Митић (28) је за себе рекао да је „сав од парадокса”, наводећи пример да обожава ајвар, иако не воли паприку. Помало необично за неког ко је родом из Лесковца. Завршио је…

1

Пица из каменог доба

Јело које је по свему судећи најомиљеније међу малишанима, тинејџерима, али и онима мало старијима јесте пица. Једноставно и брзо се…

1

Рекордне температуре у Сибиру

БРИСЕЛ - Температуре на сибирском Арктику достигле су рекордне просеке у јуну, а на неким областима се бележи пораст од чак 10 степени…

1

Стотине слонова мистериозно угинуло у Боцвани

У северној Боцвани, последњих неколико месеци, мистериозно је угинуло неколико стотина слонова. Узорци које су владини службеници узели од…

4

Репризирамо, па шта?

Брижни родитељи су некада усмеравали своју децу да постану учитељи уз аргумент „три месеца годишње си на распусту”. Тај савет и није тако…

5

Да ли знате?

Колики могу да буду подводни планински ланци
Шездесет пет хиљада километара *Земљина кора се састоји од џиновских плоча које плутају на ужареном течном земљином омотачу. Десет километара дебеле океанске плоче стално пуцају на средини и тако настали комади одлазе на различите стране. Кроз пукотине продире магма која се хлади и попуњава пукотину. Тако охлађена, магма сваке године расте за десет центиметара због чега у морским дубинама стално настају нови гребени. Дуж океанског дна протежу се ови планински ланци у укупној дужини од 65.000 километара, што је једнако једном и по обиму Земље. Захваљујући томе они су најдужи планински ланац на свету који је са копна невидљив.

Хороскоп

Дневни Хороскоп
За 12. јул 2020
#
Ован

Прави је тренутак да се позабавите заосталим кућним пословима и уређењем дома. Можете рачунати на помоћ старијих чланова породице. Будите опрезнији са оштрим предметима.

#
Бик

Пријаће вам да више времена проводите са блиским пријатељима. Прави је тренутак да превазиђете неспоразуме који оптерећују ваш однос. Немојте претеривати са трошењем новца.

#
Близанци

Прати вас добро расположење. Имате креативне планове и идеје, потрудите се да их реализујете. Ако сте слободног статуса, пожелећете љубавну авантуру са атрактивном особом.

#
Рак

Имаћете потребу да се осамите. Уживаћете у креативним пословима. Будите опрезнији са новцем, није повољан тренутак за инвестиције и трговину. Контролишите крвни притисак.

#
Лав

Искористите повољне прилике да трговином остварите значајнију финансијску добит. Послушајте савет искуснијег пријатеља. Посветите пажњу партнеру, осећа се запостављено.

#
Девица

Пријаће вам да више времена проводите са партнером. Прави је тренутак да превазиђете неспоразуме. Ако сте слободног статуса, контактираће вас стара љубав. Коригујте исхрану.

#
Вага

Имате потребу да се опустите и препустите личним задовољствима. Бићете у прилици да превазиђете неспоразум са блиским пријатељем. Неопходан је опрез са техничким апаратима.

#
Шкорпија

Расположени сте за шалу и забаву. Пријаће вам да више времена проводите са млађим члановима породице. Немојте претеривати са спортским активностима, можете се повредити.

#
Стрелац

Прави је тренутак да превазиђете неспоразуме са старијим укућанима. Ако сте слободног статуса, будите активнији на друштвеним мрежама, упознаћете интересантну млађу особу.

#
Јарац

Имате одличне идеје како да унапредите текуће финансије, потрудите се да их реализујете. Ако сте слободног статуса, пожелећете љубавну авантуру. Смањите грицкалице и слатко.

#
Водолија

Обрадоваће вас повољне финансијске вести, али немојте претеривати са трошењем новца. Прави је тренутак да превазиђете неспоразуме са рођацима и пријатељима. Смањите лекове.

#
Рибе

Напети сте и склони исхитреним реакцијама. Оптерећују вас недовршени послови. Ако сте слободног статуса, имаћете понуду за тајну везу. Избегавајте алкохол и смањите цигарете.

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља